ISO 22005:2007
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١١ يوليو ٢٠٠٧
Traceability in the feed and food chain — General principles and basic requirements for system design and implementation
ملفات الوثيقة ISO 22005:2007
الإنجليزية
8 صفحات
الإصدار الحالي
29.79 BHD
مجال الوثيقة ISO 22005:2007
ISO 22005:2007 gives the principles and specifies the basic requirements for the design and implementation of a feed and food traceability system. It can be applied by an organization operating at any step in the feed and food chain.
It is intended to be flexible enough to allow feed organizations and food organizations to achieve identified objectives.
The traceability system is a technical tool to assist an organization to conform with its defined objectives, and is applicable when necessary to determine the history or location of a product or its relevant components.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 19174:2025
مواصفة قياسية دولية
Geographic information — Securing interoperability among heterogeneous city domain information models

ISO 8074:2025
مواصفة قياسية دولية
Aerospace — Surface treatment of austenitic stainless steel parts

ISO 13629-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Textiles — Determination of antifungal activity of textile products — Part 1: Luminescence method

ISO 8079:2025
مواصفة قياسية دولية
Aerospace process — Anodic treatment of aluminium alloys — Sulfuric acid process, dyed coating
