ISO 26642:2010
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٢٣ سبتمبر ٢٠١٠
Food products — Determination of the glycaemic index (GI) and recommendation for food classification
ملفات الوثيقة ISO 26642:2010
الإنجليزية 18 صفحات
الإصدار الحالي
44.83 BHD
مجال الوثيقة ISO 26642:2010
ISO 26642:2010 specifies a method for the determination of the glycaemic index (GI) of carbohydrates in foods.
ISO 26642:2010 defines the GI, outlines qualifying factors, and specifies requirements for its application.
ISO 26642:2010 recommends criteria for classification of foods into low, medium and high GI.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 4752:2025
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Inventory of methods for detection of microbiological contamination in mammalian cell culture

ISO 21043-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Forensic sciences — Part 3: Analysis

ISO 19984-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber and rubber products — Determination of biobased content — Part 2: Biobased carbon content

ISO/TS 6417:2025
مواصفة قياسية دولية
Microfluidic pumps — Symbols and performance communication
