ISO 1026:1982

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠١ مارس ١٩٨٢

Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation

ملفات الوثيقة ISO 1026:1982

الإنجليزية 4 صفحات
الإصدار الحالي
20.41 BHD

مجال الوثيقة ISO 1026:1982

The method of determination of dry matter content consists in heating to constant mass, after mixing, of liquid or semi-liquid products spread over an absobent surface, or of pasty products mixed with an inert powder, at 70 °C under reduced pressure. The method of determin of water content consists in entraining of the water in the form of vapour by a volatile solvent immiscible with water, condensing and separating in a reflux trap, recovering and measuring of the volume of water in a graduated tube.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 23873:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Hard coal — Method for the measurement of the swelling properties using a dilatometer
ISO 15118-21:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Vehicle to grid communication interface — Part 21: Common 2nd generation network layer and application layer requirements conformance test plan
ISO/IEC 29168-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Open systems interconnection — Part 2: Procedures for the object identifier resolution system operational agency
ISO 11886:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Drilling and foundation machinery — Soil or soil and rock mixture drilling and foundation machines — Commercial specifications