ISO 16128-1:2016

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٧ فبراير ٢٠١٦

Guidelines on technical definitions and criteria for natural and organic cosmetic ingredients and products — Part 1: Definitions for ingredients

ملفات الوثيقة ISO 16128-1:2016

الإنجليزية 11 صفحات
الإصدار الحالي
29.59 BHD

مجال الوثيقة ISO 16128-1:2016

ISO 16128-1:2016 provides guidelines on definitions for natural and organic cosmetic ingredients.

In addition to natural and organic ingredients, other ingredient categories which may be necessary for natural and organic product development are defined with associated restrictions.

ISO 16128 does not address product communication (e.g. claims and labelling), human safety, environmental safety and socio-economic considerations (e.g. fair trade), and the characteristics of packaging materials or regulatory requirements applicable for cosmetics.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 22460-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cards and security devices for personal identification — ISO UAS licence and drone or UAS security module — Part 1: Physical characteristics and basic data sets for UAS licence
ISO 5068-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Brown coals and lignites — Determination of moisture — Part 1: Indirect gravimetric method for total moisture
ISO 17581:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber- or plastics-coated fabrics — Determination of water absorption resistance
ISO 22504:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Pipeline transportation systems — Onshore and offshore pipelines pig traps design requirements