ISO 6887-2:2017

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ مارس ٢٠١٧

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products

ملفات الوثيقة ISO 6887-2:2017

الإنجليزية 9 صفحات
الإصدار الحالي
30.36 BHD

مجال الوثيقة ISO 6887-2:2017

ISO 6887-2:2017 specifies rules for the preparation of meat and meat product samples and their suspension for microbiological examination when the samples require different preparation from the methods described in ISO 6887‑1. ISO 6887‑1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and dilutions for microbiological examination.

ISO 6887-2:2017 excludes preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards.

ISO 6887-2:2017 is applicable to the following fresh, raw and processed meats, poultry and game and their products:

- refrigerated or frozen;

- cured or fermented;

- minced or comminuted;

- meat preparations;

- mechanically separated meat;

- cooked meats;

- dried and smoked meats at various degrees of dehydration;

- concentrated meat extracts;

- excision and swab samples from carcasses.

ISO 6887-2:2017 excludes the sampling of carcasses (see ISO 17604) and preparation of samples from the primary production stage (see ISO 6887‑6).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC TR 21221:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems
ISO 7730:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria
ISO 8000-220:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement
ISO 22412:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)