ISO 20980:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  17 أغسطس 2020

Artichokes — Specification and test methods

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 20980:2020

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 20980:2020

This document specifies requirements and test methods for fresh artichokes, including their hearts and bottoms, of the following groups:

cynara cardunculus Scolymus Group;

cynara cardunculus Cardoon Group, syn. C. cardunculus var. altilis DC.

It does not apply to processed artichokes.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 5927:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Computer graphics, image processing and environmental data representation — Augmented and virtual reality safety — Guidance on safe immersion, set up and usage
ISO/IEC 29100:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Security techniques — Privacy framework
ISO/IEC TR 30150-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Affective computing user interface (AUI) — Part 2: Affective characteristics
ISO 23217:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Injection systems for self-administration by paediatric patients — Requirements and guidelines for design