ISO 20980:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  17 أغسطس 2020

Artichokes — Specification and test methods

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 20980:2020

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 20980:2020

This document specifies requirements and test methods for fresh artichokes, including their hearts and bottoms, of the following groups:

cynara cardunculus Scolymus Group;

cynara cardunculus Cardoon Group, syn. C. cardunculus var. altilis DC.

It does not apply to processed artichokes.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 3262-6:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Extenders — Specifications and methods of test — Part 6: Precipitated calcium carbonate
ISO 10447:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Resistance welding — Testing of welds — Peel and chisel testing of resistance spot and projection welds
ISO 18314-5:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Analytical colorimetry — Part 5: Procedure for colorimetric determination of colour differences of object colours according to equidistant colour spaces
ISO 7097-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Nuclear fuel technology — Determination of uranium in solutions, uranium hexafluoride and solids — Part 2: Iron(II) reduction/cerium(IV) oxidation titrimetric method