ISO 19467-2:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٢ نوفمبر ٢٠٢١

Thermal Performance of windows and doors — Determination of solar heat gain coefficient using solar simulator — Part 2: Centre of glazing

ملفات الوثيقة ISO 19467-2:2021

الإنجليزية 32 صفحات
الإصدار الحالي
71.19 BHD

مجال الوثيقة ISO 19467-2:2021

This document specifies a method to measure the solar heat gain coefficient for the centre of glazing in fenestration systems (e.g. complete windows, doors or curtain walls with or without shading devices) for normal and off-normal irradiation on the surface.

This document applies to the centre of glazing in fenestration systems which might consist of:

a) various types of glazing (e.g. glass or plastic; single or multiple glazing; with or without low emissivity coatings, and with spaces filled with air or other gases; opaque or transparent glazing);

b) various types of shading devices (e.g. blind, screen, film or any attachment with shading effects);

c) various types of active solar fenestration systems [e.g. building-integrated PV systems (BIPV) or building-integrated solar thermal collectors (BIST)].

This document does not include:

a) shading effects of building elements (e.g. eaves, sleeve wall, etc.);

b) shading effects of fenestration attachments with overhang structures (e.g., awning, etc.) or similar;

c) shading effects of non-glazing elements in fenestration systems (e.g. window frame, etc.);

d) heat transfer caused by air leakage between indoors and outdoors;

e) ventilation of air spaces in double and coupled windows;

f) thermal bridge effects at the joint between the glazing and the rest of the fenestration parts (e.g. window frame, etc.).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 4752:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Inventory of methods for detection of microbiological contamination in mammalian cell culture
ISO 21043-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Forensic sciences — Part 3: Analysis
ISO 19984-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber and rubber products — Determination of biobased content — Part 2: Biobased carbon content
ISO/TS 6417:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Microfluidic pumps — Symbols and performance communication