ISO 22308-1:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٧ يناير ٢٠٢١
Cork bark selected as bottling product — Part 1: Sensory evaluation — Methodology for sensory evaluation by soaking
ملفات الوثيقة ISO 22308-1:2021
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
30.36 BHD
مجال الوثيقة ISO 22308-1:2021
This document defines a test method for the detection, qualification and possible assessment of odours/flavours exogenous to cork bark selected as bottling product in contact with beverages, still, sparkling and sparkling wines, alcohols and spirits, beers and ciders.
This document is applicable to:
— cork bark selected as bottling product in all its forms;
— all cork components of cork stoppers: granules, discs, bodies and shanks;
— all types of cork stoppers, semi-finished (shaped), semi-finished (semi-finished stoppers possibly washed and possibly colmated and/or coated) or ready for use (semi-finished stoppers, possibly branded and surface treated).
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 11040-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Prefilled syringes — Part 3: Seals for dental local anaesthetic cartridges
ISO/IEC 17839-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Biometric system-on-card — Part 1: Core requirements
ISO 5403-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of water resistance of flexible leather — Part 1: Repeated linear compression (penetrometer)
ISO 14577-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Metallic materials — Instrumented indentation test for hardness and materials parameters — Part 6: Instrumented indentation test at elevated temperature