ISO 5530-1:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ يناير ٢٠٢٥

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph

ملفات الوثيقة ISO 5530-1:2025

الإنجليزية 39 صفحات
الإصدار الحالي
73.03 BHD

مجال الوثيقة ISO 5530-1:2025

This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.

The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE            This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 7718-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors
ISO/IEC/IEEE 32430:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Software engineering — Software non-functional size measurement
ISO 10218-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 1: Industrial robots
ISO 10218-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 2: Industrial robot applications and robot cells