ISO 2171:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٢١ فبراير ٢٠٢٣
Cereals, pulses and by-products — Determination of ash yield by incineration
ملفات الوثيقة ISO 2171:2023
الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
29.99 BHD
مجال الوثيقة ISO 2171:2023
This document specifies a method for determining the ash yield by cereals, pulses and their milled products intended for human consumption. The source materials and products covered are:
a) grains of cereals;
b) flours and semolinas;
c) other milling products (bran and high bran content products, shorts);
d) mixed cereal flours (mixes);
e) cereal by-products other than c) (such as wheat gluten, maize grits, broken rice kernels);
f) pulses and their by-products (flour).
This document does not apply to starches and starch derivatives (see ISO 3593), to products intended for animal feeding stuffs (see ISO 5984) or to seeds.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 6590-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Packaging — Vocabulary — Part 1: Paper sacks

ISO 9073-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Nonwovens — Test methods — Part 6: Absorption

ISO 1629:2025
مواصفة قياسية دولية
Rubber and latices — Nomenclature

ISO 17423:2025
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Application requirements and objectives
