ISO 8586:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٣ أبريل ٢٠٢٣
Sensory analysis — Selection and training of sensory assessors
ملفات الوثيقة ISO 8586:2023
الإنجليزية
38 صفحات
الإصدار الحالي
83.53 BHD
مجال الوثيقة ISO 8586:2023
This document specifies criteria for the selection of and procedures for the training of trained sensory assessors and expert sensory assessors for food and beverages, as well as home and personal care products.
It is applicable to all industries concerned with the evaluation of products by the sense organs.
This document supplements the information given in ISO 6658.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 3095:2025
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Acoustics — Measurement of noise emitted by railbound vehicles

ISO 16681:2025
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Pilot transfer arrangements — Ship hull securing equipment

ISO 10280:2025
مواصفة قياسية دولية
Steel and iron — Determination of titanium content — Diantipyrylmethane spectrophotometric method

ISO 37009:2025
مواصفة قياسية دولية
Conflict of interest in organizations — Guidance
