ISO 13493:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
Meat and meat products — Determination of chloramphenicol content — Reference method
المجال
This document specifies the liquid chromatographic (LC) method for the determination of chloramphenicol content of muscle tissue of meat, including livestock and poultry.
This document specifies the liquid chromatography tandem mass spectrometry method (LC-MS/MS) for the determination of chloramphenicol content of muscle tissue, casing, liver of meat and meat products, including livestock and poultry.
This document specifies LC-MS/MS as the reference method.
The LC method is suitable for the determination of chloramphenicol content greater than 6,5 mg/kg.
LC-MS/MS is suitable for the determination of chloramphenicol content greater than 0,1 μg/kg.
Test samples which have deteriorated cannot be analysed with this method.
الملفات
null صفحات
الإصدار الحالي
null null
المواصفات ذات العلاقة
revises
إصدار سابق
ISO 13493:1998
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Determination of chloramphenicol content — Method using liquid chromatography

الأكثر مبيعاً
GSO 9:2013
لائحة فنية خليجية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة

BH GSO 9:2015
GSO 9:2013
لائحة فنية بحرينية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة


GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


اعتمدت مؤخراً
ISO 24319:2022
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Design and test requirements for small steel hatches using electrical trace heating

ISO 23218-1:2022
مواصفة قياسية دولية
Industrial automation systems and integration — Numerical control systems for machine tools — Part 1: Requirements for numerical control systems

ISO 20054:2022
مواصفة قياسية دولية
Plain bearings — Bearings containing dispersed solid lubricants

ISO 21869:2022
مواصفة قياسية دولية
Rubber compounding ingredients — Magnesium oxide — Methods of test
