ISO 13493:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٧ أغسطس ٢٠٢١
Meat and meat products — Determination of chloramphenicol content — Reference method
ملفات الوثيقة ISO 13493:2021
الإنجليزية
16 صفحات
الإصدار الحالي
46.46 BHD
مجال الوثيقة ISO 13493:2021
This document specifies the liquid chromatographic (LC) method for the determination of chloramphenicol content of muscle tissue of meat, including livestock and poultry.
This document specifies the liquid chromatography tandem mass spectrometry method (LC-MS/MS) for the determination of chloramphenicol content of muscle tissue, casing, liver of meat and meat products, including livestock and poultry.
This document specifies LC-MS/MS as the reference method.
The LC method is suitable for the determination of chloramphenicol content greater than 6,5 mg/kg.
LC-MS/MS is suitable for the determination of chloramphenicol content greater than 0,1 μg/kg.
Test samples which have deteriorated cannot be analysed with this method.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 6683:2025
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load