m ISO 4134:2021 - متجر المواصفات - Ministry of Industry, Commerce & Tourism - Kingdom of Bahrain متجر المواصفات - وزارة الصناعة والتجارة والسياحة - مملكة البحرين

ISO 4134:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي

Meat and meat products — Determination of L-(+)-glutamic acid content — Reference method

المجال

This document specifies the spectrophotometer method and the light absorption microplate reader method for the determination of the free L-(+)-glutamic acid content of meat and meat products.

This document is applicable to meat and meat products, including livestock and poultry products.

إعداد
23 يوليو 2021

الملفات

null صفحات
الإصدار الحالي
 

المواصفات ذات العلاقة

revises
ISO 4134:1999
 
إصدار سابق
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Determination of L-(+)- glutamic acid content — Reference method

الأكثر مبيعاً

GSO 9:2013
 
لائحة فنية خليجية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
BH GSO 9:2015
GSO 9:2013 
لائحة فنية بحرينية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 20580:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Preparation of metallographic specimens
ISO 6362-1:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Wrought aluminium and aluminium alloys — Extruded rods/bars, tubes and profiles — Part 1: Technical conditions for inspection and delivery
ISO 6362-4:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Wrought aluminium and aluminium alloys — Extruded rods/bars, tubes and profiles — Part 4: Tolerances on form and dimensions for profiles
ISO 6362-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Wrought aluminium and aluminium alloys — Extruded rods/bars, tubes and profiles — Part 2: Mechanical properties