ISO 4134:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٣ يوليو ٢٠٢١
Meat and meat products — Determination of L-(+)-glutamic acid content — Reference method
ملفات الوثيقة ISO 4134:2021
الإنجليزية
15 صفحات
الإصدار الحالي
BHD
46.73
مجال الوثيقة ISO 4134:2021
This document specifies the spectrophotometer method and the light absorption microplate reader method for the determination of the free L-(+)-glutamic acid content of meat and meat products.
This document is applicable to meat and meat products, including livestock and poultry products.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 27799:2025
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Information security controls in health based on ISO/IEC 27002
ISO 5925:2025
مواصفة قياسية دولية
Smoke-control door, shutter assemblies and self-closing glazed elements — Ambient-temperature and medium-temperature leakage tests
ISO 7752-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cranes — Control layout and characteristics — Part 2: Basic arrangement and requirements for mobile cranes
ISO 24203:2025
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Bulk material for offshore projects — Schedule for architectural doors