ISO 4134:2021

مواصفة قياسية دولية   PUBLISHED

Meat and meat products — Determination of L-(+)-glutamic acid content — Reference method

المجال

This document specifies the spectrophotometer method and the light absorption microplate reader method for the determination of the free L-(+)-glutamic acid content of meat and meat products.

This document is applicable to meat and meat products, including livestock and poultry products.

إعداد
23 يوليو 2021

الملفات

null صفحات
null null
 

المواصفات ذات العلاقة

revises
ISO 4134:1999
 
مسحوبة
مواصفة قياسية دولية
Meat and meat products — Determination of L-(+)- glutamic acid content — Reference method

الأكثر مبيعاً

GSO 9:2013
 
لائحة فنية خليجية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
BH GSO 9:2015
GSO 9:2013 
لائحة فنية بحرينية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية

اعتمدت مؤخراً

ISO 13775-1:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Thermoplastic tubing and hoses for automotive use — Part 1: Non-fuel applications
ISO 2929:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber hoses and hose assemblies for bulk fuel delivery by truck — Specification
ISO 23323:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Specification for software-based planned maintenance systems
ISO 11916-3:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Soil quality — Determination of selected explosives and related compounds — Part 3: Method using liquid chromatography-tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)