ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020

تعديل فني لمواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ مارس ٢٠٢٠

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products — Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods

ملفات الوثيقة ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020

الإنجليزية 1 صفحات
الإصدار الحالي
8.27 BHD

مجال الوثيقة ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020

  لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 24589-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Examples of good practice for the management of assets of water supply and wastewater systems — Part 2: Wastewater systems
ISO/TS 20721:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Absorbable implants — General guidelines and requirements for assessment of absorbable metallic implants
ISO/IEC TS 20540:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Testing cryptographic modules in their field
ISO 834-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fire-resistance tests — Elements of building construction — Part 1: General requirements