ISO 24081:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  22 يناير 2021

Ground cassava leaves (Isombe) — Specification

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 24081:2021

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 24081:2021

This document specifies requirements and methods of sampling and testing for ground cassava leaves, which are obtained from the processing of fresh cassava leaves (Manihot esculenta Crantz or Manihot glaziovii) intended for human consumption.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 3262-6:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Extenders — Specifications and methods of test — Part 6: Precipitated calcium carbonate
ISO 10447:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Resistance welding — Testing of welds — Peel and chisel testing of resistance spot and projection welds
ISO 18314-5:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Analytical colorimetry — Part 5: Procedure for colorimetric determination of colour differences of object colours according to equidistant colour spaces
ISO 7097-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Nuclear fuel technology — Determination of uranium in solutions, uranium hexafluoride and solids — Part 2: Iron(II) reduction/cerium(IV) oxidation titrimetric method