ISO 24081:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٢ يناير ٢٠٢١

Ground cassava leaves (Isombe) — Specification

ملفات الوثيقة ISO 24081:2021

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
20.1 BHD

مجال الوثيقة ISO 24081:2021

This document specifies requirements and methods of sampling and testing for ground cassava leaves, which are obtained from the processing of fresh cassava leaves (Manihot esculenta Crantz or Manihot glaziovii) intended for human consumption.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 230:2005
 
مواصفة قياسية خليجية
السيارات - طريقة اختبار الأداء التمثيلي لزيوت المكابح (الفرامل)