ISO 24220:2020
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢١ ديسمبر ٢٠٢٠
Pao cai (salted fermented vegetables) — Specification and test methods
ملفات الوثيقة ISO 24220:2020
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
BHD
20.53
مجال الوثيقة ISO 24220:2020
This document specifies the categories of pao cai (salted fermented vegetables) and its requirements, including sensory, physical and chemical, safety, labelling, transport and storage. It also describes the corresponding test methods.
This document does not apply to kimchi.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 27799:2025
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Information security controls in health based on ISO/IEC 27002
ISO 5925:2025
مواصفة قياسية دولية
Smoke-control door, shutter assemblies and self-closing glazed elements — Ambient-temperature and medium-temperature leakage tests
ISO 7752-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cranes — Control layout and characteristics — Part 2: Basic arrangement and requirements for mobile cranes
ISO 24203:2025
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Bulk material for offshore projects — Schedule for architectural doors