ISO 24220:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢١ ديسمبر ٢٠٢٠

Pao cai (salted fermented vegetables) — Specification and test methods

ملفات الوثيقة ISO 24220:2020

الإنجليزية 4 صفحات
الإصدار الحالي
20.05 BHD

مجال الوثيقة ISO 24220:2020

This document specifies the categories of pao cai (salted fermented vegetables) and its requirements, including sensory, physical and chemical, safety, labelling, transport and storage. It also describes the corresponding test methods.

This document does not apply to kimchi.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 11040-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Prefilled syringes — Part 3: Seals for dental local anaesthetic cartridges
ISO/IEC 17839-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Biometric system-on-card — Part 1: Core requirements
ISO 5403-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of water resistance of flexible leather — Part 1: Repeated linear compression (penetrometer)
ISO 14577-6:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Metallic materials — Instrumented indentation test for hardness and materials parameters — Part 6: Instrumented indentation test at elevated temperature