ISO 2385:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٥ أكتوبر ٢٠٢٠

Packed cork — Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste — Sampling to determine moisture content

ملفات الوثيقة ISO 2385:2020

الإنجليزية 2 صفحات
الإصدار الحالي
BHD 20.48

مجال الوثيقة ISO 2385:2020

This document specifies a method of sampling for the determination of moisture content of packed cork, either virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 22544:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Laboratory design — Vocabulary
ISO 6670:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Instant coffee — Sampling method for bulk units with liners
ISO/IEC TR 25219:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Personal identification — ISO-compliant driving licence — Considerations for early adopters of ISO/IEC 18013-7
ISO 13315-5:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Environmental management for concrete and concrete structures — Part 5: Execution of concrete structures