ISO/TS 12788:2022
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
18 مايو 2022
·
Rapeseed — Determination of glucosinolate content — Spectrometric method for total glucosinolates by glucose release
ملفات الوثيقة ISO/TS 12788:2022
الإنجليزية
20 صفحات
الإصدار الحالي
57.64 BHD
مجال الوثيقة ISO/TS 12788:2022
This document specifies a method for the determination of the content of the total glucosinolates in rapeseeds (colza) using visible spectrometry to determine the glucose released from glucosinolates by hydrolysis.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 16521:2024
مواصفة قياسية دولية
Design of concrete-filled steel tubular (CFST) hybrid structures
ISO 24212:2024
مواصفة قياسية دولية
Remediation techniques applied at contaminated sites
ISO 830:2024
مواصفة قياسية دولية
Freight containers — Vocabulary
ISO 11671:2024
مواصفة قياسية دولية
Fibre reinforced plastics — Telescopic ladder — Requirements and test methods