ISO 24683:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  05 أغسطس 2022

High fructose syrup — Specifications and test methods

النشا والمنتجات المشتقة منه
* يشمل محلول السكر المركز (الشيرة) ، الخ

ملفات الوثيقة ISO 24683:2022

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 24683:2022

This document specifies the chemical and microbiological requirements for and test methods of high fructose syrup.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 37170:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Smart community infrastructures — Data framework for infrastructure governance based on digital technology in smart cities
ISO 19609-4:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Traditional Chinese medicine — Quality and safety of raw materials and finished products made with raw materials — Part 4: Testing for preservatives and unwanted compounds
ISO 9455-1:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Soft soldering fluxes — Test methods — Part 1: Determination of non-volatile matter, gravimetric method
ISO 20399:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Ancillary materials present during the production of cellular therapeutic products and gene therapy products