ISO/TR 21380:2022

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١١ أبريل ٢٠٢٢

Matcha tea — Definition and characteristics

ملفات الوثيقة ISO/TR 21380:2022

الإنجليزية 11 صفحات
الإصدار الحالي
26.52 BHD

مجال الوثيقة ISO/TR 21380:2022

This document contains information regarding the tea cultivation, manufacture (including processing and grinding) and sensory analysis of the tea referred to as “matcha tea” in international trade.

It provides an internationally agreed definition of matcha tea based on the plant source, cultivation and production methods used. These are important for the physical, chemical and sensory characteristics of matcha tea.

It does not apply to flavoured matcha tea, blended matcha tea, or decaffeinated or soluble extracts of matcha tea.

NOTE      Images of matcha tea and the tencha tea leaf are given in Annex A. Images of the cultivation and processing of the tencha tea leaf are given in Annex B.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 5914:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Rolling stock — Interior passive safety
ISO 115:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Unalloyed aluminium ingots for remelting — Classification and composition
ISO 12129-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Plain bearings — Tolerances — Part 1: Fits
ISO 19702:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Sampling and analysis of toxic gases and vapours in fire effluents using Fourier Transform Infrared (FTIR) spectroscopy