ISO 5671:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٦ مايو ٢٠٢٣
·
Spices and condiments — Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground — Specification
ملفات الوثيقة ISO 5671:2023
الإنجليزية
4 صفحات
الإصدار الحالي
18.14 BHD
مجال الوثيقة ISO 5671:2023
This document specifies requirements for dried chive (Allium schoenoprasum L., family Liliaceae) in cut and ground forms.
It is also applicable to dehydrated chive, i.e. artificially dried chive.
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 11326:2024
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Test procedures for liquid hydrogen storage tank of hydrogen ships
ISO 13209-4:2024
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Open Test sequence eXchange format (OTX) — Part 4: Expanded extensions interface definition
ISO 16813:2024
مواصفة قياسية دولية
Building environment design — Indoor environment — General principles
ISO 11979-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Ophthalmic implants — Intraocular lenses — Part 2: Optical properties and test methods