ISO 27971:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٤ يونيو ٢٠٢٣
·
Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology
ملفات الوثيقة ISO 27971:2023
الإنجليزية
56 صفحات
الإصدار الحالي
85.83 BHD
مجال الوثيقة ISO 27971:2023
This document specifies a method of determining, using an Alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.
It describes the Alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages:
— stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm;
— stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 19103:2024
مواصفة قياسية دولية
Geographic information — Conceptual schema language
ISO 16756:2024
مواصفة قياسية دولية
Milk and milk products — Guidance for the application of Carr-Purcell-Meiboom-Gill (CPMG) pulsed time-domain nuclear magnetic resonance (TD-NMR) spectroscopy for fat determination
ISO/TS 22583:2024
مواصفة قياسية دولية
Requirements and recommendations for supervisors and operators of point-of-care testing (POCT) equipment
ISO 7544:2024
مواصفة قياسية دولية
Rolling bearings — Test and assessment methods for cleanliness