ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٣ سبتمبر ٢٠٢٤
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method — Amendment 1: Revision of qualitative method comparison study data evaluation, relative level of detection calculations in the interlaboratory study, calculation and interpretation of the relative trueness study, and inclusion of a commercial sterility testing protocol for specific products
ملفات الوثيقة ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024
الإنجليزية
26 صفحات
الإصدار الحالي
62.42 BHD
مجال الوثيقة ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024
لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 27404:2025
مواصفة قياسية دولية
Cybersecurity — IoT security and privacy — Cybersecurity labelling framework for consumer IoT
ISO 15076-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Image technology colour management — Architecture, profile format and data structure — Part 1: Based on ICC.1:2022
ISO 16075-7:2025
مواصفة قياسية دولية
Guidelines for treated wastewater use for irrigation projects — Part 7: Golf courses and other sports fields
ISO 15087:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Dental elevators