ISO 712-2:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٦ سبتمبر ٢٠٢٤

Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method

ملفات الوثيقة ISO 712-2:2024

الإنجليزية 8 صفحات
الإصدار الحالي
26.52 BHD

مجال الوثيقة ISO 712-2:2024

This document specifies an automatic method for the reference method (see ISO 712-1) for the determination of moisture content of cereals and cereal products using an automatic drying oven.

This document is applicable to wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina and flour.

The method does not apply to maize and pulses.

NOTE            For moisture content determination in maize, see ISO 6540, and for pulses, see ISO 24557.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 7944:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Reference wavelengths
ISO 21498-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Electrically propelled road vehicles — Electrical specifications and tests for voltage class B systems and components — Part 2: Electrical tests for components
ISO 23551-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Safety and control devices for gas burners and gas-burning appliances — Particular requirements — Part 1: Automatic and semi-automatic shut-off valves
ISO 13695:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Optics and photonics — Lasers and laser-related equipment — Test methods for the spectral characteristics of lasers