ISO 22002-100:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٩ يوليو ٢٠٢٥

Prerequisite programmes on food safety — Part 100: Requirements for the food, feed and packaging supply chain

ملفات الوثيقة ISO 22002-100:2025

الإنجليزية 22 صفحات
الإصدار الحالي
62.34 BHD

مجال الوثيقة ISO 22002-100:2025

This document specifies the common requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) throughout the food, feed and packaging supply chain to assist in controlling food safety hazards with a food safety management system (FSMS).

This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity, that are involved in activities across the food, feed and packaging supply chain and that wish to implement PRPs (see Figure 1).

Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6683:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load