ISO 22002-6:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٩ يوليو ٢٠٢٥

Prerequisite programmes on food safety — Part 6: Feed and animal food production

ملفات الوثيقة ISO 22002-6:2025

الإنجليزية 6 صفحات
الإصدار الحالي
20.4 BHD

مجال الوثيقة ISO 22002-6:2025

This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control feed safety hazards in feed and animal food, and materials intended for use in the production of feed and animal food. Feed safety hazards in this context relate to attributes that have a potential to affect adversely animal and/or human health.

This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.

This document does not apply to other parts of the food supply chain.

Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC TR 21221:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems
ISO 7730:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria
ISO 8000-220:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement
ISO 22412:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)