ISO 4626:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٣١ يوليو ٢٠٢٣

Volatile organic liquids — Determination of boiling range of organic solvents used as raw materials

ملفات الوثيقة ISO 4626:2023

الإنجليزية 21 صفحات
الإصدار الحالي
61.41 BHD

مجال الوثيقة ISO 4626:2023

This document specifies a method for determining the boiling range of liquids that boil between 30 °C and 300 °C at normal pressure, and that are chemically stable and do not corrode the apparatus during the distillation.

The method is applicable to organic liquids such as hydrocarbons, esters, alcohols, ketones, ethers and similar products.

NOTE 1        The method differs from that described in ISO 918 with respect to the volume of the distillation flask, the type of cooler and the distillation receiver.

NOTE 2        The method differs from that specified in ISO 3405 with respect to the volume of the distillation flask and the diameter of the hole in the flask support.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)