ISO 22935-1:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٢ أبريل ٢٠٢٣

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors

ملفات الوثيقة ISO 22935-1:2023

الإنجليزية 17 صفحات
الإصدار الحالي
41.74 BHD

مجال الوثيقة ISO 22935-1:2023

This document gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.

It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586 that deals with expert assessors.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19085-15:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Woodworking machines — Safety — Part 15: Presses
ISO 17579:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Design and testing requirements of pneumatic quick-closing valves
ISO 17831-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid biofuels — Determination of mechanical durability of pellets and briquettes — Part 1: Pellets
ISO 18916:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Imaging materials — Photographic activity test for enclosure materials — Processed silver‐gelatin and dye‐gelatin prints