ISO 22935-1:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ أبريل ٢٠٢٣
Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors
ملفات الوثيقة ISO 22935-1:2023
الإنجليزية
17 صفحات
الإصدار الحالي
BHD
46.75
مجال الوثيقة ISO 22935-1:2023
This document gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.
It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586 that deals with expert assessors.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 22544:2025
مواصفة قياسية دولية
Laboratory design — Vocabulary
ISO 6670:2025
مواصفة قياسية دولية
Instant coffee — Sampling method for bulk units with liners
ISO/IEC TR 25219:2025
مواصفة قياسية دولية
Personal identification — ISO-compliant driving licence — Considerations for early adopters of ISO/IEC 18013-7
ISO 13315-5:2025
مواصفة قياسية دولية
Environmental management for concrete and concrete structures — Part 5: Execution of concrete structures