ISO 22935-1:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٢ أبريل ٢٠٢٣

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors

ملفات الوثيقة ISO 22935-1:2023

الإنجليزية 17 صفحات
الإصدار الحالي
44.72 BHD

مجال الوثيقة ISO 22935-1:2023

This document gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.

It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586 that deals with expert assessors.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 22460-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cards and security devices for personal identification — ISO UAS licence and drone or UAS security module — Part 1: Physical characteristics and basic data sets for UAS licence
ISO 5068-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Brown coals and lignites — Determination of moisture — Part 1: Indirect gravimetric method for total moisture
ISO 17581:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber- or plastics-coated fabrics — Determination of water absorption resistance
ISO 22504:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Pipeline transportation systems — Onshore and offshore pipelines pig traps design requirements