ISO 22935-2:2023

 
مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٢ أبريل ٢٠٢٣ ·

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 2: Methods for sensory evaluation

ملفات الوثيقة ISO 22935-2:2023

الإنجليزية 23 صفحات
الإصدار الحالي
55.9 BHD

مجال الوثيقة ISO 22935-2:2023

This document specifies recommended methods for the sensory evaluation of specific milk and milk products. It specifies criteria for the sampling and preparation of samples and the assessment of the samples.

This document is suitable for application in conjunction with the sensory methodologies outlined in ISO 22935-1 | IDF 99-1 and other ISO or IDF sensory methodologies for specific situations and products.

Annex A provides international tables of common attributes, including terms in the official ISO languages English and French as well as equivalent terms in German and Spanish.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 11326:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Test procedures for liquid hydrogen storage tank of hydrogen ships
ISO 13209-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Open Test sequence eXchange format (OTX) — Part 4: Expanded extensions interface definition
ISO 16813:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Building environment design — Indoor environment — General principles
GSO 2197:2024
 
لائحة فنية خليجية
البن ومنتجاته - حبوب البن المحمص