ISO 22935-3:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ أبريل ٢٠٢٣
Milk and milk products — Sensory analysis — Part 3: Method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring
ملفات الوثيقة ISO 22935-3:2023
الإنجليزية
7 صفحات
الإصدار الحالي
29.73 BHD
مجال الوثيقة ISO 22935-3:2023
This document specifies a general method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties based on sensory scoring and the use of a common nomenclature of terms.
The method is especially applicable in process and quality control performed regularly on a larger number of samples and/or with some time pressure and/or with a limited number of expert assessors available.
The results from the method can be part of product classification systems for domestic and international trade. This document does not apply to classification systems.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/TR 24589-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Examples of good practice for the management of assets of water supply and wastewater systems — Part 2: Wastewater systems

ISO/TS 20721:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Absorbable implants — General guidelines and requirements for assessment of absorbable metallic implants

ISO/IEC TS 20540:2025
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Testing cryptographic modules in their field


ISO 834-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Fire-resistance tests — Elements of building construction — Part 1: General requirements
