ISO 22662:2024

 
مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٠٧ مارس ٢٠٢٤ ·

Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)

ملفات الوثيقة ISO 22662:2024

الإنجليزية 10 صفحات
الإصدار الحالي
27.21 BHD

مجال الوثيقة ISO 22662:2024

This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream.

The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 11326:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Ships and marine technology — Test procedures for liquid hydrogen storage tank of hydrogen ships
ISO 13209-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Open Test sequence eXchange format (OTX) — Part 4: Expanded extensions interface definition
ISO 16813:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Building environment design — Indoor environment — General principles
ISO 11979-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Ophthalmic implants — Intraocular lenses — Part 2: Optical properties and test methods