ISO 16657:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 05 يونيو 2023 ·

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass

معامل ومعدات تصنيع الأغذية
* معدات التبريد، انظر 27.200 * مخازن التبريد ، انظر 97.130.20

ملفات الوثيقة ISO 16657:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 16657:2023

This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.

The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.

In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 8454:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Cigarettes — Determination of carbon monoxide in the vapour phase of cigarette smoke — NDIR method
ISO 5201:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Financial services — Code-scanning payment security
ISO 5665:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Consumer incident investigation — Requirements and guidance
ISO 30024:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Animal feeding stuffs — Determination of phytase activity