ISO 16657:2023
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٥ يونيو ٢٠٢٣
Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass
ملفات الوثيقة ISO 16657:2023
الإنجليزية
5 صفحات
الإصدار الحالي
20.05 BHD
مجال الوثيقة ISO 16657:2023
This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.
The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.
In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 11040-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Prefilled syringes — Part 3: Seals for dental local anaesthetic cartridges
ISO/IEC 17839-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Biometric system-on-card — Part 1: Core requirements
ISO 5403-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of water resistance of flexible leather — Part 1: Repeated linear compression (penetrometer)
ISO 14577-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Metallic materials — Instrumented indentation test for hardness and materials parameters — Part 6: Instrumented indentation test at elevated temperature