ISO 16657:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٥ يونيو ٢٠٢٣

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass

ملفات الوثيقة ISO 16657:2023

الإنجليزية 5 صفحات
الإصدار الحالي
18.34 BHD

مجال الوثيقة ISO 16657:2023

This document specifies the characteristics of a glass intended for use in the sensory analysis of the organoleptic attributes of odour, taste and flavour of virgin olive oils, for the classification of such oils.

The glass does not apply for the analysis of the colour or texture of olive oils.

In addition, this document describes an adapted heating unit used to reach and maintain the right temperature for this analysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 14617-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Graphical symbols for diagrams — Part 1: General rules
ISO/IEC TS 18661-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Programming languages, their environments, and system software interfaces — Floating-point extensions for C — Part 4: Supplementary functions
ISO/IEC TS 18661-5:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Programming languages, their environments, and system software interfaces — Floating-point extensions for C — Part 5: Supplementary attributes
ISO 8871-5:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Elastomeric parts for parenterals and for devices for pharmaceutical use — Part 5: Functional requirements and testing