ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023

تعديل فني لمواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٢ سبتمبر ٢٠٢٣

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium — Amendment 1

ملفات الوثيقة ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023

الإنجليزية 2 صفحات
الإصدار الحالي
8.21 BHD

مجال الوثيقة ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023

  لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 22460-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cards and security devices for personal identification — ISO UAS licence and drone or UAS security module — Part 1: Physical characteristics and basic data sets for UAS licence
ISO 5068-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Brown coals and lignites — Determination of moisture — Part 1: Indirect gravimetric method for total moisture
ISO 17581:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber- or plastics-coated fabrics — Determination of water absorption resistance
ISO 22504:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Pipeline transportation systems — Onshore and offshore pipelines pig traps design requirements