ISO 12492:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ يونيو ٢٠٢٥
Rubber, raw — Determination of water content by Karl Fischer method
ملفات الوثيقة ISO 12492:2025
الإنجليزية
13 صفحات
الإصدار الحالي
46.34 BHD
مجال الوثيقة ISO 12492:2025
This document specifies two test methods for the determination of water content of raw rubber and compounded rubber using a coulometric Karl Fischer titration method:
— method A uses an evaporator of heating tube type oven;
— method B uses an evaporator of vial type oven.
It applies to the water content range between 0,01 % and 1 %.
In case of dispute, method B is the preferred method.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 6683:2025
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load