ISO 12492:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٦ يونيو ٢٠٢٥

Rubber, raw — Determination of water content by Karl Fischer method

ملفات الوثيقة ISO 12492:2025

الإنجليزية 13 صفحات
الإصدار الحالي
46.34 BHD

مجال الوثيقة ISO 12492:2025

This document specifies two test methods for the determination of water content of raw rubber and compounded rubber using a coulometric Karl Fischer titration method:

     method A uses an evaporator of heating tube type oven;

     method B uses an evaporator of vial type oven.

It applies to the water content range between 0,01 % and 1 %.

In case of dispute, method B is the preferred method.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6683:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load