ISO 11816-1:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ يناير ٢٠٢٤
Milk and milk products — Determination of alkaline phosphatase activity — Part 1: Fluorimetric method for milk and milk-based drinks
ملفات الوثيقة ISO 11816-1:2024
الإنجليزية
14 صفحات
الإصدار الحالي
43.31 BHD
مجال الوثيقة ISO 11816-1:2024
This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in raw and heat-treated whole milk, semi-skimmed milk, skimmed milk and flavoured milks.
This method is applicable to milk and milk-based drinks from cows, sheep and goats. It is also applicable to milk powder after reconstitution.
The instrument used for the determination of ALP can read activities up to 7 000 milliunits per litre (mU/l). If the activity is higher than 7 000 mU/l, it is diluted with ALP-free milk so as to obtain a measurement not higher than 7 000 mU/l.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 4211-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Furniture — Tests for surface finishes — Part 1: Assessment of resistance to cold liquids

ISO 11843-7:2025
مواصفة قياسية دولية
Capability of detection — Part 7: Methodology based on stochastic properties of instrumental noise

ISO 18750:2025
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Local dynamic map

ISO 4076:2025
مواصفة قياسية دولية
Polyphenylsulfone (PPSU) — Effect of time and temperature on expected strength
