ISO 21121:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٤ أغسطس ٢٠٢٥
Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification
ملفات الوثيقة ISO 21121:2025
الإنجليزية
5 صفحات
الإصدار الحالي
20.41 BHD
مجال الوثيقة ISO 21121:2025
This document specifies requirements for dried lime (Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle, Citrus latifolia Tanaka, family Rutaceae) in whole, slices and ground form.
This document is also applicable to lime that has been dehydrated by the sun and artificially dried lime.
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 23873:2025
مواصفة قياسية دولية
Hard coal — Method for the measurement of the swelling properties using a dilatometer

ISO 15118-21:2025
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Vehicle to grid communication interface — Part 21: Common 2nd generation network layer and application layer requirements conformance test plan

ISO/IEC 29168-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Open systems interconnection — Part 2: Procedures for the object identifier resolution system operational agency


ISO 11886:2025
مواصفة قياسية دولية
Drilling and foundation machinery — Soil or soil and rock mixture drilling and foundation machines — Commercial specifications
