ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025
تعديل فني لمواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٤ أغسطس ٢٠٢٥
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory — Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms
ملفات الوثيقة ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025
الإنجليزية
5 صفحات
الإصدار الحالي
8.51 BHD
مجال الوثيقة ISO 16140-4:2020/Amd 2:2025
لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 6683:2025
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load