ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025

تعديل فني لمواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ أغسطس ٢٠٢٥

Microbiology of the food chain — Method validation — Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory — Amendment 1: Protocol for verification of validated identification methods of microorganisms

ملفات الوثيقة ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025

الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
8.51 BHD

مجال الوثيقة ISO 16140-3:2021/Amd 1:2025

  لم يتم توفير المجال لهذه المواصفة

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6683:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load