ISO 6557-1:1986

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٩ أكتوبر ١٩٨٦

Fruits, vegetables and derived products — Determination of ascorbic acid — Part 1: Reference method

ملفات الوثيقة ISO 6557-1:1986

الإنجليزية 3 صفحات
الإصدار الحالي
19.68 BHD

مجال الوثيقة ISO 6557-1:1986

The method uses the molecular fluorescence spectrometry for the determination of the combined ascorbic and dehydroascorbic acid content. It consists in transforming ascorbic acid into dehydrascorbic acid using activated charcoal, and reacting this with o-phenylendiamine (OPDA).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 4752:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Biotechnology — Inventory of methods for detection of microbiological contamination in mammalian cell culture
ISO 21043-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Forensic sciences — Part 3: Analysis
ISO 19984-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber and rubber products — Determination of biobased content — Part 2: Biobased carbon content
ISO/TS 6417:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Microfluidic pumps — Symbols and performance communication