ISO 23275-1:2006

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٦ أكتوبر ٢٠٠٦

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents

ملفات الوثيقة ISO 23275-1:2006

الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
27.07 BHD

مجال الوثيقة ISO 23275-1:2006

ISO 23275-1:2006 specifies a procedure for the detection of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas liquid chromatography of triacylglycerols and subsequent data evaluation by regression analysis.

The method is applicable for the detection of 2 % CBE admixture to cocoa butter, corresponding to about 0,6 % CBE in chocolate (i.e. the assumed fat content of chocolate is 30 %).

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 19788-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology for learning, education and training — Metadata for learning resources — Part 1: Framework
ISO 31511:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Requirements for contactless delivery services in cold chain logistics
ISO 19085-12:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Woodworking machines — Safety — Part 12: Tenoning-profiling machines
ISO/IEC 14496-26:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 26: Audio conformance