ISO 24115:2012

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢١ مايو ٢٠١٢

Green coffee — Procedure for calibration of moisture meters — Routine method

ملفات الوثيقة ISO 24115:2012

الإنجليزية 16 صفحات
الإصدار الحالي
45.42 BHD

مجال الوثيقة ISO 24115:2012

This International Standard specifies a procedure for adjustment and subsequent calibration of moisture meters

for green coffee beans with reference samples (RSs).

The RSs are green coffee beans of various moisture contents, determined by a standard method (ISO 6673).

NOTE This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining

the water content and can be used as such by agreement between the interested parties.

This International Standard is applicable to green coffee as beans.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19881:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Gaseous hydrogen — Land vehicle fuel containers
ISO 19396-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of pH value — Part 2: pH sensors with ISFET technology
ISO 13503-8:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Completion fluids and materials — Part 8: Measurement of properties of coated proppants used in hydraulic fracturing
ISO 13400-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Diagnostic communication over Internet Protocol (DoIP) — Part 2: Transport protocol and network layer services