ISO 676:1995
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢١ ديسمبر ١٩٩٥
Spices and condiments — Botanical nomenclature
ملفات الوثيقة ISO 676:1995
الإنجليزية
25 صفحات
الإصدار الحالي
60.75 BHD
مجال الوثيقة ISO 676:1995
Gives a non-exhaustive list of the botanical names and common names in English and French of plants or parts of plants used as spices or condiments. Replaces the first edition, which has been technically revised.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 19881:2025
مواصفة قياسية دولية
Gaseous hydrogen — Land vehicle fuel containers

ISO 19396-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of pH value — Part 2: pH sensors with ISFET technology

ISO 13503-8:2025
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Completion fluids and materials — Part 8: Measurement of properties of coated proppants used in hydraulic fracturing

ISO 13400-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Diagnostic communication over Internet Protocol (DoIP) — Part 2: Transport protocol and network layer services
