ISO/TS 22002-4:2013
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
·
اعتمدت بتاريخ
١٢ ديسمبر ٢٠١٣
Prerequisite programmes on food safety — Part 4: Food packaging manufacturing
ملفات الوثيقة ISO/TS 22002-4:2013
الإنجليزية
17 صفحات
إصدار سابق
46.11 BHD
مجال الوثيقة ISO/TS 22002-4:2013
ISO/TS 22002‑4:2013 specifies requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to assist in controlling food safety hazards in the manufacture of food packaging.
This Technical Specification is applicable to all organizations, regardless of size or complexities that manufacture food packaging and/or intermediate products.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC TR 21221:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems


ISO 7730:2025
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria

ISO 8000-220:2025
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement

ISO 22412:2025
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)
