ISO 18794:2018

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ يناير ٢٠١٨

Coffee — Sensory analysis — Vocabulary

ملفات الوثيقة ISO 18794:2018

الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
19.79 BHD

مجال الوثيقة ISO 18794:2018

ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.

ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.

The terms are given under the following headings:

a) basic terms of sensory analysis;

b) generic terms in the sensory assessment of coffee;

c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;

d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 19881:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Gaseous hydrogen — Land vehicle fuel containers
ISO 19396-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of pH value — Part 2: pH sensors with ISFET technology
ISO 13503-8:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Completion fluids and materials — Part 8: Measurement of properties of coated proppants used in hydraulic fracturing
ISO 13400-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Diagnostic communication over Internet Protocol (DoIP) — Part 2: Transport protocol and network layer services