ISO 18794:2018

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ يناير ٢٠١٨

Coffee — Sensory analysis — Vocabulary

ملفات الوثيقة ISO 18794:2018

الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
20.38 BHD

مجال الوثيقة ISO 18794:2018

ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.

ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.

The terms are given under the following headings:

a) basic terms of sensory analysis;

b) generic terms in the sensory assessment of coffee;

c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;

d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 27404:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cybersecurity — IoT security and privacy — Cybersecurity labelling framework for consumer IoT
ISO 15076-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Image technology colour management — Architecture, profile format and data structure — Part 1: Based on ICC.1:2022
ISO 16075-7:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Guidelines for treated wastewater use for irrigation projects — Part 7: Golf courses and other sports fields
ISO 15087:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Dental elevators