ISO 20980:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  17 أغسطس 2020

Artichokes — Specification and test methods

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 20980:2020

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 20980:2020

This document specifies requirements and test methods for fresh artichokes, including their hearts and bottoms, of the following groups:

cynara cardunculus Scolymus Group;

cynara cardunculus Cardoon Group, syn. C. cardunculus var. altilis DC.

It does not apply to processed artichokes.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 21978:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Air to water heat pumps — Testing and rating at part load conditions and calculation of seasonal coefficient of performance for space heating
ISO 12643-2:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology — Safety requirements for graphic technology equipment and systems — Part 2: Prepress and press equipment and systems
ISO 4266-2:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Petroleum and liquid petroleum products — Measurement of level and temperature in storage tanks by automatic methods — Part 2: Measurement of level in marine vessels
ISO 12643-3:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Graphic technology — Safety requirements for graphic technology equipment and systems — Part 3: Binding and finishing equipment and systems