ISO 20981:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  11 أغسطس 2020

Asparagus — Specification and test methods

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 20981:2020

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 20981:2020

This document specifies requirements and test methods for fresh asparagus shoots of commercial varieties of asparagus grown from Asparagus officinalis L., of the Liliaceae family, offered to consumers after preparation and packaging.

This document is applicable to all asparagus except green and violet/green asparagus with a diameter less than 3 mm and white and violet asparagus with a diameter less than 8 mm, packed in uniform bundles or unit packages.

This document does not apply to processed asparagus.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 16454:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Structural design — Stress analysis requirements
ISO 22007-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Plastics — Determination of thermal conductivity and thermal diffusivity — Part 1: General principles
ISO 17665:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Sterilization of health care products — Moist heat — Requirements for the development, validation and routine control of a sterilization process for medical devices
ISO 8233:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Thermoplastics valves — Torque — Test method