ISO 20981:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي

Asparagus — Specification and test methods

المجال

This document specifies requirements and test methods for fresh asparagus shoots of commercial varieties of asparagus grown from Asparagus officinalis L., of the Liliaceae family, offered to consumers after preparation and packaging.

This document is applicable to all asparagus except green and violet/green asparagus with a diameter less than 3 mm and white and violet asparagus with a diameter less than 8 mm, packed in uniform bundles or unit packages.

This document does not apply to processed asparagus.

إعداد
11 أغسطس 2020
الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

الملفات

null صفحات
الإصدار الحالي
null null
 

الأكثر مبيعاً

GSO 9:2013
 
لائحة فنية خليجية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
BH GSO 9:2015
GSO 9:2013 
لائحة فنية بحرينية
بطاقات المواد الغذائية المعبأة
GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية

اعتمدت مؤخراً

CLC/TS 50600-5-1:2021
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology - Data centre facilities and infrastructures - Part 5-1: Maturity Model for Energy Management and Environmental Sustainability
EN 50491-12-2:2022
 
مواصفة قياسية دولية
General requirements for Home and Building Electronic Systems (HBES) and Building Automation and Control Systems (BACS) - Part 12-2: Smart grid - Application specification - Interface and framework for customer - Interface between the Home / Building CEM and Resource manager(s) - Data model and messaging
EN IEC 60947-5-2:2020/A11:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Low-voltage switchgear and controlgear - Part 5-2: Control circuit devices and switching elements - Proximity switches
EN IEC 60598-1:2021/A11:2022
 
مواصفة قياسية دولية
Luminaires - Part 1: General requirements and tests