ISO 20981:2020

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 11 أغسطس 2020 ·

Asparagus — Specification and test methods

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 20981:2020

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 20981:2020

This document specifies requirements and test methods for fresh asparagus shoots of commercial varieties of asparagus grown from Asparagus officinalis L., of the Liliaceae family, offered to consumers after preparation and packaging.

This document is applicable to all asparagus except green and violet/green asparagus with a diameter less than 3 mm and white and violet asparagus with a diameter less than 8 mm, packed in uniform bundles or unit packages.

This document does not apply to processed asparagus.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 18183-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geometrical product specifications (GPS) — Partition — Part 1: Vocabulary and basic concepts
ISO/IEC 19987:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — EPC Information Services (EPCIS)
ISO/TS 22298:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Nanotechnologies — Silica nanomaterials — Specification of characteristics and measurement methods for silica with ordered nanopore array (SONA)
ISO 18134-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Solid biofuels — Determination of moisture content — Part 2: Simplified method