ISO 24081:2021

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
اعتمدت بتاريخ  22 يناير 2021

Ground cassava leaves (Isombe) — Specification

الخضراوات والمنتجات المشتقة
* تشمل معجون الطماطم المركز (الصلصة) والكاتشب

ملفات الوثيقة ISO 24081:2021

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 24081:2021

This document specifies requirements and methods of sampling and testing for ground cassava leaves, which are obtained from the processing of fresh cassava leaves (Manihot esculenta Crantz or Manihot glaziovii) intended for human consumption.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 6603-2:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Plastics — Determination of puncture impact behaviour of rigid plastics — Part 2: Instrumented impact testing
ISO 23256:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Detection of selected congeners of polychlorinated dibenzo-p-dioxins and polychlorinated biphenyls — Method using a flow immunosensor technique
ISO/TR 5202:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Buildings and civil engineering works — Building resilience strategies related to public health emergencies — Compilation of relevant information
ISO 10605:2023
 
مواصفة قياسية دولية
Road vehicles — Test methods for electrical disturbances from electrostatic discharge